21 Kasım 2013 Perşembe

PowerFM Doğuş Çabakçor'u Kadrosuna Kattı

PowerFM Doğuş Çabakçor'u kadrosuna kattı ve yavaş yavaş kadroyu değiştiriyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde Funky C gibi isimlerin Power Fm'den ayrılıklarını görecek miyiz?



Hayatı boyunca iyi bir dinleyici ve muzik tutkunu olan Cabakcor, 2002 yılında, o donem sahip oldukları otelde, müziğe ilk profesyonel adımlarını attı. 2007 yılına kadar çeşitli elektronik müzik tarzlarında performanslar sergiledi. Üniversiteyi bitireceği yıl, aile işlerine ağırlık veren Doğuş, 11 aylık bu yoğun dönemden sonra, Kasım 2008’de Beegee ile birlikte muhteşem bir performans sergiledi. Bu performansın ardından, istediği müziği yaparak yoluna devam eden Doğuş, İstanbul’daki özel partilerin vazgeçilmez ismi olmaya başladı.
2010 yılının bir kısmını Miami Beach’de geçiren Doğuş, burada dünyaca ünlü isimlerle biraraya gelme fırsatını buldu. Ayrıca West Palm Beach - Luna Lounge ve Miami Beach - Shore Club’ta DJ’lik ve muzik direktörlüğü yaptı.
Ulus 29 Lounge, W Lounge, Lucca, Devrialem.biz Events, A46 Events, D’autre Events ve Hotel Les Ottomans Pool Parties serilerindeki etkileyici performanslarıyla adından sık sık söz ettiren Doğuş Çabakçor, kendi sitesinde yayınlanmakta oldugu setleriyle büyük ilgi görüyor.
Muzigini gorsellikle birlestiren, her mekana/partiye ozel performans sergileyen ve beraberinde pozitif enerjisinide goturerek dinleyicileriyle ozel bir bag kuran Dogus Cabakcor; progressive, deep, tech ve funky house performans sergiliyor.